19:00

IK Rex Grön

Referat: Tierps IF - IK Rex Grön

Fredag kväll bar det iväg norrut mot Tierp för en match i strålande solsken. Vårt gäng var taggade, en del av dem visste att de skulle möta sina ishockeykompisar och då vill man ju gärna vinna. Tierp är dock ett bra lag som vi förlorat mot förr men vi har också vunnit över dem ganska ordentligt så man vet aldrig i förväg hur det ska gå.

Tierp startade starkt med många chanser och vi var lite avvaktande som vi brukar kunna vara. Vi hade dock några chanser mot deras mål och vid halvlek stod det 4-1 till Tierp. I andra halvlek kom vi dock igång med vårt spel och vi lyckades peta in ett par mål, däribland en straff. Matchen slutade med att Tierp vann med 7-3 och våra spelare var inte glada men jag tycker att vi trots allt gjorde en ganska bra match, speciellt i andra halvlek. Vi får gratulera Tierp till vinsten.

Jag tror att dagens match var den första där vi spelade 2 x 30 minuter istället för 2 x 25 och med vår lilla trupp så är det kännbart att spela 10 minuter längre än vad vi är vana med.

Nu är det bara att ladda om för om två veckor möter en del av oss Tierp igen vid Valloncupen i Ullfors och vi vet ju att vi slog dem där förra året.